Menu

Referenties

Hieronder volgen een aantal referenties die mijn cliënten hebben geschreven.

  • If I hadn’t contacted you then it would have been very challenging to complete the Dutch part of my mother’s estate.  You are very competent, persistent and reasonably priced services. Mevr. Schippers, USA (Afwikkeling nalatenschap)
  • Ik zal u zeker aanraden bij derden. Als ik u niet had ingeschakeld waren de problemen niet te overzien geweest.  Anoniem, Boxmeer (Nalatenschapsplanning, Benoeming executeur testamentair)
  • Als ik jou niet had ingeschakeld, dan had ik tot mijn dood met de nodige twijfels gezeten. Ook heb je op het financiële vlak het nodige goed onderbouwd achtergelaten.  Anoniem, Renkum (Nalatenschapsplanning)
  • Ik wam niet verder en je hebt me veel zaken uit handen genomen, waar ik op dat moment mijn hoofd niet naar had staan. Je dienstverlening heb ik als heel goed en positief ervaren. Aangezien de afstand Bocholt-Wageningen een eind uit de richting is, hebben we prima contact gehad via email en telefoon. Dhr. Franssen, Bocholtz (Beneficiair aanvaarden)
  • Je hebt correct en snel geholpen en je werkwijze was  professioneel, respectvol, doortastend en betrokken. Een hele troost voor dierbaren die een geliefde hebben verloren. Dhr. de Laat, Oisterwijk (Verwerpen nalatenschap)
  • Ik vond het traject moeilijker dan gedacht en daar is goed op gereageerd door mevr. Janssen, ook al maakte ik weinig vordering. Zij heeft me geholpen bij het maken van mijn testament en het nemen van mijn beslissing waar ik begraven wil worden. Ik heb haar als vertrouwenwekkend ervaren.  Mevr. de Kunder, Wageningen (Nalatenschapsplanning)
  • Alles is prima gegaan. Een prima alternatief voor een notaris. Zeker een aanrader. Bedankt voor de gedane moeite! Anoniem, Arnhem (Verwerpen nalatenschap)
  • Mevrouw Janssen begreep snel mijn bijzondere situatie en de wensen m.b.t. het testament die daar uit voortkomen. Ze hielp in het vinden van de juiste notaris in Nederland voor het afwikkelen hiervan. Ik stelde het erg op prijs dat ze op het juiste moment aangaf dat haar bemiddeling verder niet meer nodig was en dat ik dus geen onnodige kosten maakte. Anoniem, Panama (Advies op maat testament )
  • Ik ben bijzonder blij met de manier waarop je het aanpakte. We zijn alle 6 een heleboel stress kwijt. Anoniem, Nijmegen (Bemiddeling)
  • Als ik jou niet had ingeschakeld, dan weet ik niet of het allemaal zo goed was verlopen met de negatieve nalatenschap. Je hebt het juist en correct afgehandeld en me een hoop extra zorgen weggenomen. Anoniem, Amersfoort (beneficiair aanvaarden)

Neem contact op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u een afspraak maken? U kunt contact opnemen met mij voor een vrijblijvend gesprek. U kunt mij bereiken op +31 (0)6 – 25 05 65 26 of ga naar contact.

Ga naar contact