Menu

Monique Janssen

Ik ben Monique Janssen en sinds 2012 erkend NalatenschapsMakelaar en partner bij De NalatenschapsMakelaar. Hiervoor heb ik jarenlang gewerkt als leidinggevende bij een non-profit adviesbureau op het terrein van de zorg. Ik stuurde adviseurs aan en bood praktische oplossingen voor complexe zaken. Mijn werk als NalatenschapsMakelaar sluit hier mooi op aan.

Naast de interne opleiding bij De NalatenschapsMakelaar heb ik me nog meer verdiept in het erfrecht en heb ik de Leergang Executele gevolgd bij de Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX) en vanaf 2013 ben ik lid van NOVEX. In 2014 heb ik de NFM erkende opleiding Mediation met goed gevolg afgerond.

Doorlopende inhoudelijke bijscholing is in dit vak een must!

Naast juridische en financiële kennis vergt het intuïtie, mensenkennis, overleg en zuiver handelen. Als onafhankelijk adviseur en vertrouwenspersoon ben ik u graag van dienst om alle zaken rondom nalatenschappen zo efficiënt, snel en voordelig mogelijk af te handelen. Voor mij alledaags werk, voor u een geruststelling in moeilijke tijden!

Voor meer informatie kunt u ook mijn profiel bekijken op LinkedIn.

Partner bij de NalatenschapsMakelaar

De landelijke organisatie is opgericht in 2010 en richt zich op alle zaken die te maken hebben met nalatenschappen. Door het hele land zijn professionals actief, waarbij hun bekwaamheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid voorop staat. De professionals, De NalatenschapsMakelaars, werken allen in een eigen regio en via intervisie en jaarlijkse trainingen blijven zij zich doorlopend verbeteren, zowel wat kennis betreft als wat kwaliteit van uitvoering betreft. Door onze complete dienstverlening kunnen klanten zich richten op hun verlies.  Voor meer informatie bezoek hier de landelijke website

Lid van de Nederlandse Organisatie voor Executeurs

De Nederlandse Organisatie Voor Executeurs (NOVEX) is een vereniging van en voor executeurs en vereffenaars met als doelstelling: Bevordering van vakkennis en professionele taakuitoefening van executeurs en vereffenaars. Jaarlijkse bijscholing is verplicht voor leden.

Neem contact op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? U kunt mij bereiken op +31 (0)6 – 25 05 65 26 of ga naar contact.

Ga naar contact